Kære medlem,

Vi gør tennisbanerne klar til den nye sæson lørdag 17. april 2021 og så starter den nye sæson ca. en uge derefter. Første træningsgang er torsdag 29. april for både ungdomshold og voksne. Sæsonen løber som sædvanligt til efterårsferien.

Vi håber også at se nye medlemmer på banerne. Tennis er en oplagt familiesport, som familien kan dyrke sammen og når det passer ind i hverdagen. Vi har et familiekontingent på 1200 kr., som er målrettet familier. Et familiekontingent dækker to voksne og hjemmeboende børn.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil. Har du i forvejen en profil i klubmodul i Hovedgård Fitness, Fodbold, Svømning, Badminton, Cykling, Hovedgård Gymnastik eller Borgerforeningen skal du ikke oprette en ny profil, men blot logge ind med din profil på denne hjemmeside (øverst til højre)

Tak og sportslige hilsner

Din Tennisklub